'Ηθελα κάτι να πώ-Δήμητρα Παπαδήμα

 Ευγενία. Μια κοπέλα, ασυνήθιστη. Είναι κουτσή καθώς το ένα πόδι της είναι πιο κοντό απο το άλλο. 


Δεν είναι όμορφη, αυτό το ξέρει. Όλοι την θέλουν για φίλη αλλά μέχρι εκεί. Τί κι αν η καρδιά της χτυπάει για τον Λεωνίδα; Εκείνος έχει μάτια μόνο για άλλη. Ζει τέτοιου είδους συγκινήσεις, μέσα απο τα καρδιοχτύπια των άλλων. Τα μοναδικά ταξίδια της και την "αγάπη", τα ζεί μέσα απο τις σελίδες των βιβλίων της. Ζει στο χωριό, μεγαλωμένη με πολύ αγάπη. Στο χωριό υπάρχει ένα ποτάμι, που έχει πάρει δεχθεί στην αγκαλιά του πολλές ζωές και ακόμα περισσότερα μυστικά. Συμφορές, που κάθε τόσο χτυπούσαν τις πόρτες των συγχωριανών της. Σιγά σιγά, με τα χρόνια, ξεράθηκε. 

Παρόλα αυτά, η Ευγενία καταφέρνει να βρει την ευτυχία, να βρει τον άνθρωπό της, να δημιουργήσει τη δικιά της οικογένεια. Μέσα της όμως εκτός απο τον άντρα της, υπάρχει και ο πρώτος της μεγάλος έρωτας. Η καρδιά της είναι ακόμα μοιρασμένη στα δύο.

Ένα πολύ ωραίο βιβλίο, με γρήγορη πλοκή και εξέλιξη στην υπόθεση, που δεν κουράζει. Μυστήριο, έρωτας και ίντριγκες. Είναι το πρώτο βιβλίο της συγκεκριμένης συγγραφέως που                            διάβασα. Μπορώ να πώ πως μου άρεσε πάρα πολύ. Διαβάστε το.


Δείτε ακόμα:

Σε γή και ουρανό- Πόλα Μακλέιν

Χειμερινό Ηλιοστάσιο - Ρόζαμουντ Πίλσερ

Το σπίτι των σκιών - Χρυσιήδα Δημουλίδου

CONVERSATION

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου