Εσυ πηρες μερος στο Hello, Spring Blogging Challenge;


Το πρώτο Spring Blogging Challenge του Catherine Writes είναι εδώ! Πρόκειται για κάτι πολύ διασκεδαστικό, που έχει σκοπό να γνωριστούμε μεταξύ μας, να γνωρίσουμε το πρόσωπο πίσω απο το blog, καθώς και να γνωρίσουμε νέα, ενδιαφέροντα blogs. 

Για να μπορέσεις να λάβεις μέρος σε αυτό το challenge, πρέπει να ακολουθήσεις 3 απλά βήματα:
  • Να απαντήσεις στις ερωτήσεις και να μου τις στείλεις με email στο info@catherine-writes.com με την ένδειξη "Spring Blogging Challenge". Μην ξεχάσεις στο email που θα στείλεις, να συμπεριλάβεις ενεργούς συνδέσμους (links) των social media του blog σου, καθώς και το URL του για να τους αναφέρω.
  • Να δημοσιεύσεις τις απαντήσεις σου στο δικό σου blog και να προσκαλέσεις και να αναφέρεις καποι@ άλλ@ blogger, για να μάθει για το challenge και να λάβει, αν θέλει, μέρος ακολουθώντας την ίδια διαδικασία. 
  • Βασικό βήμα είναι, στο κείμενό σου να χρησιμοποιείς πάντα έναν ενεργό σύνδεσμο (link), που να αναφέρεις οτι το Spring Blogging Challenge είναι του Catherine Writes, για να το μάθει κάποιος που δεν ξέρει για αυτό. 
Οι ερωτήσεις που θα πρέπει να απαντήσετε είναι οι εξής:Για οποιαδήποτε απορία, μην διστάσεις να στείλεις email στο info@catherine-writes.com
Οι συμμετοχές είναι μέχρι τις 10 Απριλίου!

CONVERSATION

3 Comments: