Ποιο ειναι το αγαπημενο σου ανοιξιατικο χρωμα;


H Άνοιξη, επίσημα τουλάχιστον,  έχει μπει. Οι αμυγδαλιές έχουν ανθίσει και γέμισε ο τόπος μικρά λουλουδάκια, τα πουλιά κελαηδούν, η μέρα έχει ήδη μεγαλώσει και ο αέρας μυρίζει φρεσκάδα! Η αναγέννηση στη φύση, αλλά και η αλλαγή στη διάθεσή μας, είναι εμφανής. Το χρώμα κυριαρχεί, όπου κι αν κοιτάξεις.

Τα ανοιξιάτικα χρώματα μπορούν να φέρουν έναν αέρα ανανέωσης, τόσο στο σπίτι μας, όσο και στην εμφάνισή μας.  Ο καιρός σιγά σιγά ζεσταίνει κι εμείς, θέλουμε να πετάξουμε τη μουντάδα του χειμώνα απο πάνω μας, στολίζοντας τον χώρο μας και φορώντας σταδιακά πιο φωτεινά χρώματα, αντικαθιστώντας τα σκούρα που χρησιμοποιούσαμε όλο τον χειμώνα. Χρωματιστά φουλάρια, ρούχα σε πιο παλ αποχρώσεις, ακόμα και  όμορφα ανοιξιάτικα σχέδια στα νύχια μας! 

Αυτή την εποχή, προτιμώ το κίτρινο και το κοραλλί. Το κίτρινο μου δίνει αισιοδοξία ενώ το κοραλλί μου ανεβάζει τη διάθεση. Μου αρέσουν βέβαια όλα σχεδόν τα χρώματα, το καθένα έχει τη δικιά του χάρη: το μπλε προετοιμάζει για το καλοκαίρι, το πράσινο συμβολίζει τη φρεσκάδα, το ροζ και το μωβ ρομαντικές βόλτες λίγο πριν το ηλιοβασίλεμα.

Εσύ τί προτιμάς; Ποια είναι τα αγαπημένα σου ανοιξιάτικα χρώματα;


Φωτογραφία: Photo by Yoksel 🌿 Zok on Unsplash

CONVERSATION

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου