5 λογοι που αγαπαμε Disney+


Εδώ και καιρό, το Disney+ έχει μπει στη ζωή μας και μαζί του ξαναμπήκαν και όλες οι αγαπημένες μας ταινίες απο το παρελθόν, αλλά και πολλές καινούριες. Αυτή η πλατφόρμα έχει τα πάντα. Θα σου δώσω λοιπόν 5 εξαιρετικούς λόγους που θα σε κάνουν να το αγαπήσεις όπως κι εγώ!

  1. Οι συλλογές. Σαν γνήσια Marvel fan που σέβεται τον εαυτό της, εννοείται οτι έχω κάνει μαραθώνιο ταινιών, απο την πρώτη ταινία του MCU μέχρι και την τελευταία, ενώ έχω δει και όλες τις σειρές. Είναι με χρονολογική σειρά (και οι ταινίες και οι σειρές), έτσι ώστε κάποιος που δεν ξέρει και πολλά, να μπορεί να βγάλει άκρη αν δεν τις έχει δει όλες. Το ίδιο ισχύει και με το Star Wars.
  2. Οι παιδικές ταινίες. Ότι ταινία έχει βγει απο τότε που ήμουν κοριτσάκι ως σήμερα (ακόμα κάθομαι και βλέπω "μικι μάους"), θα τη βρείτε εδώ. Απο την Ωραία Κοιμωμένη και τον Βασιλιά των λιονταριών, μέχρι και τη Βαϊάνα, την Έλσα και τις τελευταίες ταινίες που παίζονται στις αίθουσες. Οπότε τώρα που θα αρχίσουν τα πολλά κρύα, πάρτε ποπ κορν, κουβερτούλα, τα παιδάκια σας αγκαλίτσα και καθίστε όλοι μαζί να απολαύσετε τους αγαπημένους σας ήρωες! 
  3. Οι εκπληκτικές σειρές. Τί σου αρέσει; Sci-Fi; Αστυνομικό; Κατασκοπικό; Κωμωδία; Σκοτεινό; Χαλαρό; Ένα είναι σίγουρο: θα βρεις κάποια που θα σε κάνει να κολλήσεις. Η λίστα προβολής είναι αρκετά μεγάλη, οπότε μόλις τελειώνει η σεζόν μιας σειράς που βλέπω, ξεκινάω κάποια άλλη. Αυτή την περίοδο βλέπω το The Old Man, ένα κατασκοπικό θρίλερ.  
  4. Τα ντοκιμαντέρ. Θα βρεις εκπληκτικά ντοκιμαντέρ του National Geografic, για την κλιματική αλλαγή, για τη φύση, για την ιστορία, για τις επιστήμες κ.α. Τα αγαπημένα μου είναι αυτά που ερευνούν το διάστημα καθώς και για τα αρχαία μυστήρια! Εκπαιδευτικό περιεχόμενο και γνώση για όλους, με το πάτημα ενός κουμπιού.
  5. Το παίρνεις παντού. Όπως και με το Netflix, έτσι και το Disney+, μπορείς να το έχεις και στο laptop ή το κινητό σου. Απλά κατεβάζεις την εφαρμογή, περνάς τους κωδικούς και voilà! Δεν χάνεις επεισόδιο της αγαπημένης σου σειράς ή ταινία, όπου κι αν βρίσκεσαι!

CONVERSATION

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου