Η Ariana Grande απανταει σε οσους σχολιαζουν την εμφανιση της


Η Ariana Grande δεν άφησε αναπάντητα τα σχόλια όσων αναφέρθηκαν στην εμφάνιση του σώματός της. Τελευταία, η τραγουδίστρια φαίνεται αρκετά αδυνατισμένη, ενώ υπήρξαν εκείνοι που την αποκάλεσαν κοκαλιάρα και σχολίασαν το βάρος της αρνητικά, φυσικά "για το καλό της". Η ίδια, μέσα απο ένα live στο TikTok, αποφάσισε να μιλήσει για αυτό, δίνοντας την απάντησή της. "Υπάρχουν διάφορα είδη ομορφιάς... ήμουν στη χειρότερη φάση της ζωής μου όταν η εμφάνισή μου ήταν αυτή που θεωρείτε υγιή...", είπε μέσα σε όλα τα άλλα.

Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί πρέπει να σχολιάσεις την εμφάνιση κάποιου άλλου ανθρώπου. Ενός ανθρώπου που δεν ξέρεις, δεν έχεις ιδέα για τη ζωή του, που μπορεί να αντιμετωπίζει, ψυχολογικά προβλήματα, προβλήματα υγείας, οτιδήποτε άλλο, το οποίο δεν διάλεξε και πραγματικά δεν σε αφορά. Γιατί να μην μπορείς να πεις κάτι όμορφο σε κάποιον και να τον κάνεις να αισθανθεί όμορφα, μπορεί να το χρειάζεται εκείνη τη στιγμή, αντί να "πεις κάτι για το καλό του";

Πότε θα σταματήσει επιτέλους αυτή η κουλτούρα που μας καταπιέζει, γυναίκες και άντρες, από τα πρώτα χρόνια της ζωής μας, και συνεχίζεται για δεκαετίες, για να "αρέσουμε" στους άλλους; Πρέπει να δεχόμαστε και να αγαπάμε τον εαυτό μας, το σώμα μας, ακριβώς όπως είναι, με τα παραπάνω ή λιγότερα κιλά, τα σημάδια, τις ατέλειες, χωρίς να υπολογίζουμε τη γνώμη των άλλων. Είναι λίγο δύσκολο, το ξέρω. Δεν είναι όμως καλύτερα να είσαι ΕΣΥ εντάξει με τον υπέροχο εαυτό σου;

Πάντα θα υπάρχουν εκείνοι που δεν βρίσκουν όμορφο ένα σώμα και το σχολιάζουν, χωρίς φίλτρα. Κάθε σώμα είναι όμορφο ακριβώς όπως είναι, ας σταματήσουμε να νιώθουμε άσχημα για αυτό.


Φωτογραφία: Προσωπικό αρχείο

CONVERSATION

2 Comments:

  1. Ποτέ δεν μπορείς να γνωρίζεις τι κρύβεται πίσω από κάθε σώμα και κάθε ψυχή. Όποτε σε αυτά τα θέματα ας εστιάσουμε περισσότερο στον εαυτό μας, παρά στους απέναντι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή